Iets verder

Iets verder

  • Brive-la-Gaillarde, Place Molière, ‘L’envers du Décor’. Tel : +33 (0)5 55 24 00 68. In Brive zeer populair voor de lunch…
  • Brive-la-Gaillarde, 7 Boulevard Edouard Lachaud, ‘La Taverne du Sommelier’ (vroeger ‘Le Jardin d’Ernest’). Tel : +33 (0)5 55 24 29 86. Restaurant – pizzeria. Uitstekende keuken én betaalbaar – www.taverne-du-sommelier.fr
  • Brive-la-Gaillarde, 1, Place de Tassigny, Le Chapon Fin, Tel : +33 (0)5 55 74 23 40 – www.lechaponnfin.com
  • Brive-la-Gaillarde, 160, Avenue Ribot, ‘Le Bouchon Gaillard’. Lekkere Franse keuken met dagverse producten uit eigen tuin. Tel: +33 (0)9 54 79 89 20. https://www.facebook.com/lebouchongaillard/
  • Brive-la-Gaillarde, ‘Les Viviers Saint Martin’, 4 Rue Traversière. Tel + 33 (0)5 55 92 14 15. www.les-viviers.fr. Uitstekende keuken voor een eerlijke prijs. Specialiteit: grillades van vis en vlees. (Ref: lokale bevolking)
  • Brive-la-Gaillarde, ‘Villa Napoli’ (Italiaans – pizza – zeer gegeerd bij de ‘Brivisten’. Super lekker!) ; Tel : +33 (0)5 55 17 61 30, Avenue Emile Zola 26Creysse, Auberge de L’île, Tél. : +33 (0)5 65 32 22 01, (http://www.auberge-de-lile.com/), in juli en augustus elke dinsdagavond ‘Moules Frites’ – lekker recept met spek ! (reserveren noodzakelijk !)
  • Carsac, ‘Villa Romaine’ (ref. Philippe Cler)
  • Douelle, ‘Auberge du Vieux Douelle – Chez Malique’1 46140 Douelle : Tel : +33 (0)5 65 20 02 03. Zeer populair restaurant bij de lokale bevolking. www.aubergemalique.com
  • Gintrac, ‘Le Relais de Gintrac’, 46130, tel +33 (0)5 65 38 49 41, cuisine régionale, ouvert toute l’année. Heel populair bij Fransen uit de streek…
  • Groléjac, ‘La Table du Marais’, La Mouline, 24250 Groléjac ; tel : +33 (0)5 53 28 12 03. Traditionele keuken: Plancha en ook Mexikaanse keuken (ref. BDP)
  • Floirac, ‘Le Pourquoi Pas’, Le Barry, 46600 Floirac ; tel : +33 (0)5 65 32 46 79, eigenlijk een biercafé met Belgische bieren, maar zeer lekkere crêpes! http://www.lepourquoipas.fr/
  • Lacave, Ferme Auberge Calvel, Le Bougayrou, 46200 Lacave, Tel. +33 5(0) 65 37 87 20
  • Lacave, Restaurant Cremoux Michel, Belcastel, 46200 Lacave. Tél : + 33 (0)6 09 07 45 80
  • Lanzac, Le Bistrot de L’Alouette, Route Nationale 20. Elke vrijdagavond ‘moules frites’ (reserveren!). Tel : +33 (5) 65 41 27 99 - https://www.facebook.com/Bistrot-Lalouette-350033852125863/
  • Payrignac, direction Sarlat à 2 kms de Gourdon, ‘La Marcillande’, Tel : +33 (0)5 65 41 69 01. Mooie lunchformules met buffet. In de zomer : op terras aan het meer
  • Padirac Village, ‘Lacharmille’, M.Degryse – C.Vanhooren (Belgen uit Roeselare) - Tel.: +33 (0)56 5 33 64 47. Gsm: +33 (0)6 79 69 45 56 Fax: +33 (0)5 65 38 78 53 (referentie: C. Santy). website: http://www.lacharmille.info/  - e-mail: info@lacharmille.info
  • Rocamadour, Hotel -Restaurant ‘Château’ (boven op de heuvel – is hotel restaurant). Prima keuken met een prachtig terras onder de truffeleiken
  • Rocamadour (l’Hospitalet), ‘La Belle Vue’. Vierde generatie : vader en dochter en de keuken en moeder en andere dochter in de zaal. Héél lekker. Mooie kaart. Mooi zicht op Rocamadour. Tel: +33 (0) 5 65 33 62 10 - https://www.hotel-bellevue-rocamadour.com/
  • Saint-Cirq Madelon, Auberge ‘Le Suq de la Perne’ – tel +33 (0)5 65 41 01 75 – ref. Rudy H.
  • Saint-Pantaleon-de-Larche, ‘La Grange de la Croix du Roc’, chef : Eugène Peis, Tel : +33 (0)5 55 86 00 50 – alleen ‘s middags. Goedkoop en héél lekker. Beter publiek
  • Sarlat, ‘Le Bistro de l’Octroi’, 111 Avenue de Selves. Tel : +33 (0)5 53 30 83 40. Zeer verzorgde lunches !
  • Sarlat, ‘Le Bistrot’, 14, Place du Peyrou. Tel: +33 (0)5 53 28 28 40. Eerlijke keuken van de terroir. Goede recensies! - http://www.le-bistrot-sarlat.com/
  • Vitrac, ‘Le Panoramique’, in de buurt van Sarlat (ref. BDP)
  • Vitrac, ‘La Treille’, in de buurt van Sarlat (ref. BDP)