Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons cookiebeleid.
‘Le menu ouvrier’
Uitsluitend ’s middags, meestal van maandag tot vrijdag, soms ook op zaterdag. Vele van de restaurants zijn ’s avonds gewoon gesloten. Hier heb je meestal geen keuze, maar voor 12 à 15 euro heb je een aperitief, soep, entrée, plat, dessert, koffie, water en ¼ pichet de vin incluis.
- Calès, ‘Hotel Restaurant Le Petit Relais’, Karine et Olivier Loeuillet, Le Bourg in 46350 Cales. Tel +33 (0)5 65 37 96 09. www.hotel-petitrelais.fr
- Lacave, ‘Pont de L’Ouysse’ (1 ster) – ref. ‘Coco’. http://www.lepontdelouysse.com /. Betaalbare keuzemenu’s. Ma-zat voordelig lunchmenu. De familie ‘Chambon’ heeft ook nog een brasserie in Brive-la-Gaillarde. De broer verkoopt de ‘Cabecou’ in Lachapelle Basse… Voor de lunch à 40 € (3 gangen) van maandag tot zaterdag!
- Lamothe Fénélon, ‘Les 7 Sources’ (vroeger ‘Les Maronniers’), aan het meertje van Lamothe Fénélon, 46350 Lamothe Fénélon. Tel +33 (0)5 65 32 62 68. Op 1/8/2013 overgenomen door chef die vroeger werkte bij Michel Bras, driesterrenzaak in Laguiole. Het meertje is heraangelegd met een strandje. Leuk voor de kinderen.
- Masclat : ‘Chez Crouzil’, naast ‘chez Nicole’. Vader in de bar en zoon achter de potten (Florent Combroux). Tel: +33 (0)5 65 37 61 01 – florent.combroux@orange.fr
- Martel, ‘Le Sans Lys, brasserie pizzeria. Tel: +33 (0)5 65 37 31 17, Place Gambetta.
- Saint-Pantaleon-de-Larche, ‘La Grange de la Croix du Roc’, chef : Eugène Peis, Tel : +33 (0)5 55 86 00 50 – alleen ‘s middags. Goedkoop en héél lekker. "Beter publiek"
- Souillac, ‘Chez Dany’, café-restaurant-tabac ‘De la Gare’, +33 (0)5 65 32 73 57, Avenue Jean-Jaurès 99 (aan station Souillac). Lekker eten voor een kleine prijs. In de winter, elke woensdag ‘Mique’. In de zomer elke donderdag afwisselend ‘paella’, ‘choucroute’, ‘couscous’