Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord liever niet.
Beschikbaar

Tuin & Buitenspelen

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen zijn opgeborgen ofwel in de garage of in de berging naast de badkamer links van het huis (2 schuifdeuren).

De kussens voor de stoelen en zetels voor de terrassen zijn te vinden in de vestiairekast in de living.

Parasols vindt je in de berging links van het huis. Laat ze NIET open staan als jullie het huis verlaten aub. Ook bij aangekondigd onweer moeten ze gesloten blijven. Zeker de grote parasol kan door een windstoot met stenen en al opgepakt worden en meters verzet worden (is al gebeurd als wij er waren met schade als gevolg)… Tot IN het zwembad toe… 

Hangmatten: vindt je in de garage boven de garagepoort. Vastmaken in haken voorzien in overdekt terras. ’s Avonds terug binnen brengen aub (regen!)

Op terras zwembad staat een tafel. De 5 stoelen zitten in berging links naast woning. Zet ze aub terug na gebruik (vuil van olijfboom kleeft en vervuilt de stoelen onherstelbaar…)

Overdekt terras

Is aan drie kanten open. Daarom hebben we rolgordijnen geplaatst. Je rolt die best geheel naar beneden, bevestigt de elastieken aan de bevestigingspunten en draait dan iets terug omhoog tot het rolgordijn mooi opgespannen staat.

Het rolgordijn kant zwembad is elektrisch. Bedieningsknop zit boven de frigo van de zomerkeuken.

Doe de rolgordijnen wel naar boven voor het slapengaan en als jullie het huis verlaten! Zeker ook bij onweer of hevige wind…

De terrasverwarmingen werken niet.

Onderhoud tuin

Wij doen zelf het klein onderhoud van de tuin

Voor eenieders comfort wordt het gazon gemaaid door een robot (Oscar). De gazonrobot is afgesteld om het gazon te maaien tijdens de ‘daluren’. Gelieve de robot niet aan te raken en de witte tuinmeubelen op het terras te laten staan en ze niet in het gazon plaatsen. Anders wordt de robot gehinderd. Wil je in dat geval Oscar opnemen en in zijn basisstation terug zetten (goed induwen)?!

Voor de meeste planten is er een ‘arrosage automatique’.

Pingpong en petanque

Pingpongtafel staat in de ‘garage’ en plaats je best op het terras onder de pergola

‘Les boules’ voor de petanque staan in een mand in de ‘garage’ of onder de lavabo in de 'cuisine d'été'.