Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord liever niet.
Beschikbaar

Bij aankomst

Je hebt twee sleutels mee: één voor het poortje naast de poort (die geautomatiseerd is) en één voor de voordeur. Aan het sleutelrekje naast de frigo hangt de afstandsbediening voor de automatische poort.

Op de afstandsbediening zitten vier knopjes: de grote in het midden voor openen/sluiten poort en de eerste kleine links voor aan- en uitzetten verlichting onder platanen.

In de keuken, naast de frigo is een sleutelrekje waar alle extra sleutels die je nodig hebt hangen met identificatieplaatje. Ook de belangrijke sleutel van het rolluik van het zwembad (cf. hierna)


VERGEET NIET OP HET EINDE VAN DE VAKANTIE:

DE ZEKERING 18 TERUG NAAR BOVEN TE ZETTEN ZODAT WE DE CAMERABEVEILIGING WEER OP AFSTAND KUNNEN VOLGEN

DE AFSTANDSBEDIENING EN DE RESERVESLEUTELS TERUG AAN HET SLEUTELREKJE TE HANGEN

HET ALARM AAN DE VOORDEUR WEER AAN TE ZETTEN

LAKENS VAN BEDDEN, KINDERBED TERUG OPBERGEN EN, ALS HET KAN, AL ÉÉN WASMACHINE DOEN DRAAIEN. EVENTUEEL DE AVOND VOORDIEN AL HANDDOEKEN EN/OF BADJASSEN WASSEN

De beveiliging

Zet het alarm aan de voordeur af met de 'tag' (hou je voor de grote cirkel op de bedieningseenheid van het alarm) of de persoonlijke code die je van ons meekreeg


In de wasplaats, in de zekeringenkast, doe je de zekering nummer 18 naar beneden. Die bedient de camerabewaking die wij op afstand kunnen volgen. Als die zekering uitstaat, kunnen wij niets meer zien op afstand.

Er hangen in totaal acht camera’s: zes buiten, één in de living en één in de ‘garage – remise’. De twee camera’s op de pilasters zijn dummy’s…


Mocht de elektriciteit zijn uitgevallen bel ons!

Welkom!

Je kiest een kamer uit en installeer je.


In elke kamer is voorzien: bedlinnen, badjassen en voldoende handdoeken en washandjes.


In de tafelschuif zitten enkele nuttige zaken


Keukenhanddoeken en schoteldoeken zijn ter plaatse beschikbaar